Založ si blog

Ako zbaliť chlapa v bare

(v podniku všeobecne, … v  reštauračnom zariadení alebo v mliečnom bare, pre tých ktorým sa „bar“ spája so slovom „pajzel“)

Pri bežnej konverzácii s mojou dobrou kamarátkou Viki po telefóne sme sa dohovárali, že už musíme niekam vypadnúť. Najlepšie do baru na drink! Keďže moja priateľka je slobodná matka, uisťujem ju že tam určite stretne aj Pána Pravého 🙂 Odpoveď bola že to isto nie, že nevie „prečo“ ale asi sa jej chlapi boja. Boja? Krásna, štíhla, príťažlivá a krátkovlasá trendy mladá tridsiatka… a chlapi sa jej boja? A tak ma napadlo ako to medzi mužmi funguje v bare. Kto ich upúta? Pekné dievča pôsobiace sebavedomo a vyrovnane môže byť prekážkou na nadviazanie kontaktu? Asi áno. Počas rozhovoru sa mi Viki zdôverila, že čaká na prvý krok z tej druhej strany a preto sa neodváži nadviazať kontakt. Omyl! Ženy nečakajte na prvý krok od chlapa, ktorý si ani nevšimol, že je o neho záujem (nemôžeme im to ani vyčítať, veď majú hlavu plnú sexistických myšlienok ako „presvitajúce šaty ktoré mala oblečené Rihanna“ alebo nové modely áut).


A preto pár rád ako upútať chlapa!!

    1. Po príchode do baru si vytipujte Váš cieľ! Po prvom drinku by ste už mohli vedieť či je Vám niekto v bare sympatický!
    2. Nadviažte očný kontakt, ak sa Vaše oči stretnú, nespusťte z neho oči!
    3. Vyšlite signál! Tj. Úsmev alebo jemnú mimiku ako signál že „Hej ty! Ako sa máš?“
    4. Ešte pár krát sa usmejte. Ak ste opačnému pohlaviu sympatická, tak prvý krok z jeho strany zaiste príde 🙂
    5. Môžem prehlásiť, že toto zaberie a nemusíte vyzerať ani ako Heidi Klum, stačí byť tak trochu koketa!!
    6. Držím palce!

A preto milí muži, dúfam že aj niektorí z Vás si prečítali tento článok. Keď budete tento víkend v bare a dievča na Vás bude uprene hľadieť, nebojte sa nemá problém zaostriť ani nevypila viac drinkov ako mala.. Hľadí na Vás, pretože Vy ste ten s kým chce nadviazať kontakt! Je už len na Vás ako s tým naložíte 🙂

S Viki sa chystáme do baru, tak uvidíme ako to dopadne 🙂

Muži lovia mamuty. . Ženy udržujú oheň. .

18.07.2014

Je to naozaj tak? Áno a inak to nebude… Večer… Muž príde z práce.. Žena spotená pri sporáku chystá večeru pre hladné deti a prichádzajúceho manžela. Jedno dieťa poskakuje a žiada mamičku aby podpísala žiacku knižku pripomínajúc že mu treba nachystať úbor na športové hry a preskúšať ho z literatúry. V „jaskyni“ neporiadok, žena nevie čo [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 5232x
Priemerná čítanosť článkov: 2616x

Autor blogu

Kategórie

Archív